A legtöbb különbség Európa és Oroszország között apró különbségekben rejlik, nem feltétlenül az előbbi javára. Példának okáért van egy-két számomra szokatlan élelmiszer fajta, amit otthon még nem láttam, de legalábbis nincs elterjedve. Példának okáért a dinnyelé:
Vagy a ribizlilé (alias: morsz)
A morsznak több fajtája is van egyébként, ez a kevert változat, ami ribizli és szamóca lé egyben, de van még ennél is kevertebb, ami mindenféle erdei bogyókból áll.
Sör mellé előszeretettel fogyasztanak szárított halat, polipot vagy rákot. Az utóbbi kettőt még meg lehet érteni, de nekem már három hete a hűtőmben pihen az alábbi zacskó, és még nem volt gyomorom nekilátni:
Pedig biztos nagyon finom, bár fogalmam sincsen, mi lehet ez az "ancsusz", de a neve legalább vicces.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
viraghanna 2010.07.01. 10:18:34
g0d 2010.07.01. 12:03:42
moszkvics · http://moszkvablog.blog.hu/ 2010.07.01. 14:32:48